Filmpersonligheder med én streg

Konceptet er enkelt og resultatet ofte ret fængende – filmpersonligheder tegnet med én streg. Det er den franske illustrator Christophe Louis Quibe, der står bag de fine One line illustations, der bl.a. tæller Indiana Jones, Darth Vader og Brad Pitt.

Jeg er især vild med portrætterne af Jack Nicholson i sin rolle fra The Shining, instruktøren David Lynch og den brutale anti-helt Hellboy. Jeg savner dog et portræt af Al Pacino som Scarface – men på den anden side, så er én streg vist ikke nok til ham – get it

Daniel Craig

Totoro

Tintin

Taxi Driver (Robert De Niro)

Stanley Kubrick

The Shining (Jack Nicholson)

Spider-Man

Iron Giant

Indiana Jones

Hellboy

Darth Vader

Stan Lee

Rocketeer

David Lynch

Sean Connery

Judge Dredd

Princes Leia

Trooper

Fight Club

Inglorious Bastard (Brad Pitt)

Padme Amidala

Mononoke