En sød serie 8-bit-filmplakater

Faste læsere vil vide, at jeg – som i øvrigt mange filmfans (”big surprise”) – er vild med filmplakater. Det er dog oftest de uofficielle eller alternative plakater, der er de mest interessante – og flotteste. Her får fantasien og kreativiteten frit spil, fri for stillingtagen til målgrupper og budgetter.

Jeg faldt lige over nedenstående plakatserie af Eric Palmer. Han har kreeret 13 plakater i stil med gamle 8-bit-computerspil. Det er der kommet en charmerende og sød serie ud af, hvor både nye og gamle film er taget under kærlig behandling, bl.a. Star Wars, Iron Man og The Matrix. Ja, man håber jo helt, at der også vil lande 8-bit-spil til hver af filmene. Se alle plakaterne i større format HER.

Se flere plakatlækkerier:
Labre filmplakater til ’Drive’
En række vildt flotte filmplakater
Filmplakater med ikoniske masker

Se og spil videospils-udgaver af film:
’Twilight’ som 8-Bit-videospil
’There Will Be Blood’ som arkadespil
’The Human Centipede’ som grotesk spil