Stilrent plakatdesign

Det er vist på tide, at jeg får smidt en anbefaling afsted til grafiker og illustrator Matt Needle. Jeg er nemlig i tide og utide faldet over hans arbejde rundt omkring på nettet og tænkte, at jeg lige ville dele min begejstring for hans filmplakater. Han har lavet en række vildt flotte plakater til både nye og gamle film, bl.a. The Adjustment Bureau, Inception, True Grit, A Clockwork Orange og Blue Velvet.

Selvom han ofte bruger den samme opbygning med en stor karakter som baggrund, så gør han det overbevisende og legende i hver plakat. Specielt er jeg vild med plakaten for David Lynchs Mulholland Drive, som er både dyster og emmer af mystik – præcis som filmen. Så skynd dig videre til hans site, hvor du finder meget mere og plakaterne i større formater – klik HER.

Se andre plakat-lækkerier:
Ret så imponerende filmplakater
Minimalistiske Oscar-plakater
10 stilfulde filmplakater