'Star Wars' på 120 måder

Selvom jeg ikke er den store ’Star Wars’-entusiast, kan jeg ikke lade være med at se mig bare en smule lun på noget af al den fanart, der bliver lavet. Specielt interessant synes jeg det bliver, når det velkendte univers og dets karakterer fortolkes, får et nyt visuelt udtryk eller sættes i en ny kontekst.

Det er præcis tilfældet for flere af bidragene til den nye kunstbog Star Wars: Visions, som består af 120 værker fra kunstnere, som bl.a. George Lucas har inviteret til projektet. Heriblandt Moebies og H.R. Giger, jep – manden bag det berygtede rumvæsen fra ‘Alien’-filmene. De er desværre ikke blandt de frigivne smagsprøver.

Du kan købe bogen HER og se flere smagsprøver fra bogen HER.
Se også:
Søde jordegern in a galaxy far, far away…
Star Wars propaganderer den
Pyntesyg Darth Vader