’Game of Thrones’ i heftig lyssværdsduel

Det måtte jo komme før eller siden – et mashup af Game of Thrones og Star Wars. For begge lejre har solide fanbaser, og der er helt sikkert også flere med en fod i hver lejr. Jeg er hverken die hard Star Wars-fan eller helt blæst omkuld af tv-serien, men kombinationen af de to universer kunne måske ramme plet.

Det er i hvert fald en ganske vellykket ’star-wars-ificering’ af tvekampen mellem den retskafne Eddard Stark og den slibrige Jaime Lannister, der spilles af danske Nikolaj Coster-Waldau. Så venter jeg blot på en Star Wars edition af de kommende sæsoner.

Læs videre:
Min anmeldelse af 1. sæson af ’Game of Thrones’
Min anmeldelse af ’Star Wars: The Complete Saga’

Se mere Star Wars-guf:
George Lucas, stop nu det gøgleri!
’The Dark Side’ i ondt dubstep-mashup
Stjernekrigen byder på laber plakatkunst
Søde jordegern in a galaxy far, far away…