Femten minutters filmisk dubstep-smadder

Man kan mene, hvad man vil om dubstep, men når der som i dette video-mashup sættes billeder til fra filmens verden , opstår der nogle ret vilde og forførende øjeblikke. Her gælder det femten minutter for fuld filmisk smadder, for en gut ved navn Josh Prescott har klippet sig frem til en ordentlig omgang filmfrapperende extravaganza.

Man skal holde tungen lige i munden, hvis man vil fange de hundredevis af nye og gamle film, der er brugt i den visuelle overflod. Man finder bl.a. Prometheus, The Matrix samt Gladiator – og så er jeg personligt glad for bl.a. at spotte John Carpenters Big Trouble in Little China med en cool Kurt Russell, Ghostbusters, RoboCop og The Texas Chain Saw Massacre fra 1974. Skru helt op og afspil i fuld skærm…

[vimeo]http://www.vimeo.com/38559665[/vimeo]

Se andet musik-relateret filmsjov:
Sjov med bizar Adrien Brody
Transformers som eksplosiv dubstep
’The Dark Side’ i ondt dubstep-mashup
Schwarzenegger synger Predator i gulvet
Konfrontationer, øretæver og eksplosioner