Alle fejl i ’World War Z’ på 6 minutter

Okay folkens, jeg var som bekendt ikke vildt begejstret for Brad Pitts børnevenlige zombie-ballade World War Z. Og selvfølgelig har jeg ret i, at det at best er en middelmådig, men trods alt moderat medrivende omgang action. Og selvfølgelig har jeg ret i, at hvis man skulle lave en liste over filmens plothuller, ville det blive en lang liste. Nu hjælper gutterne bag Everything Wrong With-videoerne til med den liste.

For de kaster sig nemlig over World War Z, hvor diverse kontinuitetsfejl, klichéer og ikke mindst de himmelråbende plothuller påtales. Du ved, Brad Pitt er eksempelvis uhyggeligt heldig, at han gang på gang slipper med livet i behold. Men hey, se selvom videoen her i toppen – og håb så på, at du er lige så heldig som Brad Pitt, hvis en zombie-apokalypse bryder ud.

– Læs min anmeldelse af World War Z HER.
– Se også en ærlig trailer for World War Z HER.
– Se flere Everything Wrong With-videoer HER.
– ’Synes godt om’ Filmskribenten på Facebook HER.

brad pitt dancing