Folk kysser aldrig på film

Well, faktisk kysser folk jo ret meget på film, men der er også mange gange, de ikke gør – eller rettere er lige ved det, men så afbrydes i sidste sekund. Dette supercut har således samlet godt 40 eksempler på film, hvor turtelduer afbrydes i sidste øjeblik inden de får kysset.

Blandt de folk, der bliver snydt for et kys er blandt andet Indiana Jones, Superman, Jim Carrey, Adam Sandler, Bruce Campbell, Harry Potter og Tony Stark – men hey, de har alle kysset på film en eller anden gang, så helt snydt er de nu ikke blevet. Se selv de afbrudte kys her i toppen. Nå ja, og så får Woody Harrelson også lige afbrudt Jesse Eisenberg og Emma Stones kysseri i Zombieland – men hvor bliver Twilight af?

– Bliv ven med Filmskribenten på Facebook HER.
– Se andre supercuts HER.

zombieland almost kiss