Når kendte spiller sig selv på film

Det er først for nylig, det gik op for mig, at Arnold Schwarzenegger ikke er en ond robot fra fremtiden, men blot en hårdtpumpet østriger med en lummer fortid i træningslokalet. Men nogle gange spiller kendte rent faktisk sig selv på film, hvilket kan være ret cool – eksempelvis Mike Tysens hårdtslående cameo i The Hangover eller Bill Murray i Zombieland. Andre gange er det bare jævnt akavet – ik’ Lars Ulrich.

Well, en eller anden gut har nu fundet 23 eksempler på kendte, der spiller sig selv på film. Tja, et fint supercut, men jeg savner blandt andet Tom Jones som Tom Jones i Mars Attacks!

Listen med kendisser og film brugt i supercuttet:
1.
John Malkovich – Being John Malkovich 2. David Hasselhoff – Sponge Bob Square Pants 3. Neil Patrick Harris – Harold and Kumar Go To While Castle 4. Dr. Phil and Shaquille O’Neal – Scary Movie 4 5. Kurt Vonnegut – Back To School 6. Brett Favre – There’s Something About Mary 7. Neil Diamond – Saving Silverman 8. Bill Murray – Zombieland 9. Mike Tyson – The Hangover 10. Kareem Abdul Jabbar – Airplane 11. Elisabeth Shue – Hamlet 2 12. Ray Romano og Eminem – Funny People 13. Lars Ulrich – Get Him To The Greek 14. Ryan Seacrest – Knocked Up 15. Bruce Willis – What Just Happened 16. Bob Barker – Happy Gilmore 17. Stan Lee – Mallrats 18. David Bowie – Zoolander 19. Elton John – Spice World 20. Chuck Norris – Dodgeball 21. Steven Spielberg – Austin Powers In Goldmember 22. Marshall Mcluhan – Annie Hall 23. Bruce Springsteen – High Fidelity.