Quentin Tarantinos mange filmkarakterer

Selvfølgelig kan jeg lide Quentin Tarantinos film – det kan du selvfølgelig også. Derfor skal du se ovenstående hyldest til hans film og de mange filmkarakterer, der befolker dem. Men vent lige lidt endnu med at trykke play. For i videoen finder du en form for visualisering af Tarantinos evne til at transformere og genintroducere velkendte skuespillere som helt nye karakterer i sine film.

Således væves der karakterer sammen lige fra debutfilmen Reservoir Dogs i 1992 videre til Pulp Fiction, Jackie Brown og de to Kill Bill-film, mens man selvfølgelig også kommer omkring hans seneste film tre film, Death Proof, Inglourious Basterds og Django Unchained. Så, nu kan du godt trykke play.

– Se også Pulp Fiction på 60 sekunder HER.
– Læs også min anmeldelse af Django Unchained HER.
– ’Synes godt om’ Filmskribenten på Facebook HER.

tarantino