En ærlig trailer for ’Indiana Jones & The Kingdom of The Crystal Skull’

Det var kun et spørgsmål om tid, før gutterne bag de ærlige trailers ville kaste sig over Indiana Jones & The Kingdom of The Crystal Skull, da det om nogen er en film, som er blevet kritiseret – og der bliver da heller ikke lagt fingre imellem her. Jeg var nu egentlig fint underholdt – men ja, jeg er også enig i en del af kritikken.

Bl.a. den forfærdelige CGI, herunder de svingende abekatte. Der bliver også lige sat trumf på med følgende one-liner, “Witness Spielberg and Lucas take a giant, steaming dump on their own legacy,” og så mener de også, at filmen var så skuffende, at det bedste var referencerne til de gamle film. Det er jeg nu ikke helt enig med dem i. Men tjek selv videoen i toppen og se, hvor enig du er i deres kritik.

Se flere ærlige trailers:
En ærlig trailer for ’Avatar’
– En ærlig trailer for ’Inception’
En ærlig trailer for ’Prometheus’
En ærlig trailer for ’Transformers’
En ærlig trailer for ’The Avengers’
En ærlig trailer for ’The Dark Knight’
En ærlig trailer for ’The Hunger Games’
En ærlig trailer for ’Paranormal Activity’
En ærlig trailer for ’Twilight: New Moon’
En ærlig trailer for ’The Dark Knight Rises’
En ærlig trailer for ’Ringenes Herre’-trilogien
En ærlig trailer for ’The Amazing Spider-Man’

Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull honest 02

cat blanket ET gandalf Harrison Bores lucky to be here Shit the bed vladimir putin