En ærlig trailer for ’Ringenes Herre’-trilogien

Jamen dog, man kan jo ikke komme frem for hobbit-relaterede filmsager i disse dage. Nu gælder det kollegaerne hos Screen Junkies og deres ret så sjove serie med ærlige trailers. Denne gang har de meget belejligt kastet sig over Peter Jacksons ’Ringenes Herre’-trilogi og det er en af deres bedre indslag i deres fortløbende serie.

Ja, selvfølgelig bliver Sauron i form af det store flammende øje omtalt som Evil Vagina Eye og flokken, der trasker ud på den lange rejse kaldes meget passende et fantasy boyband. Trilogien omtales også som en 11 timers lang reklamefilm for New Zealand, hvilket i grunden ikke er helt ved siden af – nå ja, og så kunne filmene lige så godt have heddet Brokeback Mount Doom. Tjek den ærlige trailer ovenfor.

– Se også en ærlig trailer for The Dark Knight Rises.
– Læs min Blu-ray-anmeldelse af Ringenes Herre-trilogien – Extended Edition.

Herunder er der lige et par billeder af castet: