Fattigmandsudgave af ’Iron Man 3’

Ja, ja – den nye trailer for Iron Man 3 landede forleden – og ja, jeg postede den da også på Filmskribentens Facebook-side (som du i øvrigt er velkommen til at ’like’ her). Nu er der imidlertid landet et remake af traileren – eller en sweded version om man vil. Jeg ville sgu gerne se hele filmen lavet på den måde.

Uanset hvad, er det ret imponerende, hvad der kan laves for intet budget, men med gode idéer og ikke mindst masser af pap. Jeg har i hvert fald svært ved at skelne mellem denne fattigmandsudgave og så den rigtige trailer. Næsten.

Se andre sweded trailers:
’Iron Man 3’ i pap og plastik
’Prometheus’-trailer i pap og papir 
Inception’ sweded af vanvittig familie
’The Avengers’ i pap og med billig maling  
– Trailer for ’Star Trek Into Darkness’ sweded
’TRON: Legacy’ med et noget skrabet budget
’The Dark Knight Rises’ trailer med papkulisser

robert downey jr peace