Trailer for ’Star Trek Into Darkness’ sweded

Dårlige parykker, miniature-figurer og paprumskibe – traileren for Star Trek Into Darkness er blevet sweded (google det, hvis du ikke ved, hvad det er – hint: Michel Gondry). Men selvom budgettet er ikke-eksisterende på denne genskabte trailer, så rammer den originalen ret så overbevisende.

Her er godt flair for både de episke scenerier og mindre detaljer – så som Chris Pines øjenbryn og Star Trek-logo på trøjen. Men selvom det er ret sjovt lavet, er jeg nu glad for, at J.J. Abrams har haft økonomi til andet en papkulisser og plastikfigurer.

Se den teaser trailer for Star Trek Into Darkness

Se andre sweded trailers:
’Iron Man 3’ i pap og plastik 
’Prometheus’-trailer i pap og papir 
Inception’ sweded af vanvittig familie
’The Avengers’ i pap og med billig maling  
’TRON: Legacy’ med et noget skrabet budget 
’The Dark Knight Rises’ trailer med papkulisser

Patrick Stewart funny