Ny vild "Scott Pilgrim vs. The World" trailer klar

Tilbage i marts landede den første teaser-trailer til tegneseriefilmatiseringen Scott Pilgrim vs. The World. Det er en af de film, jeg ser mest frem til i år, og det af den simple årsag, at det er Edgar Wright, som instruerer – well, og så lover både filmens teaser og nye trailer bestemt smæk for skillingen i den mere end underholdende ende. Og selvom jeg helst holder mig fra at se trailere til must-see film, har jeg ikke kunnet dy mig i dette tilfælde.

Edgar Wright er manden bag den mesterlige zombie-komedie Shaun of the Dead, forrygende politi-action i Hot Fuzz samt den fænomenale tv-serie Spaced. Et trekløver, som kun på det varmeste kan anbefales.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8NUBVcit5VM[/youtube]

Filmen handler om Scott Pilgrim (Michael Cera), som hovedkulds forelsker sig i Ramona Flowers (Mary Elizabeth Winstead). Men hun har desværre syv kampklædte ekskærester, som alle vil gøre det af med ham. Så nu må han gøre det af med dem, for vinde sin store kærlighed.

– Filmen har ind til videre dansk biograf-premiere d. 15. oktober.

– Besøg filmens officielle site HER, tegneseriens officielle site HER og filmens Facebook-gruppe HER.