En måske lidt for ærlig ’Transformers’-trailer

Filmselskaberne gør hvad de kan for at få folk i biografen. Hvis det så kræver, at man får filmen til at se bedre ud, end den reelt er, ja, så gør man det – også selvom det grænser til løgn. Men tænk nu hvis markedsføringen ændrede strategi og spillede mere på ærlighed. Ja, så ville bl.a. trailers nok komme til at se noget anderledes ud.

Selvom jeg vil mene at have en udmærket næse for bullshit, så kunne det være sjovt, hvis nogle de store blockbusters blev serveret med mere ærlighed. Det er konceptet bag serien af ’ærlige trailers’ som Screen Junkies står bag. Deres nyeste ærlige trailer er for Michael Bays Transformers. Det er ikke deres sjoveste, men flere sandheder rammes på kornet – bl.a. det, at hans film er heftigt læsset med product placement.

Se flere ærlige trailers:

En ærlig trailer for ’Avatar’
En ærlig trailer for ’Prometheus’
En ærlig trailer for ’Transformers’
En ærlig trailer for ’The Avengers’
En ærlig trailer for ’The Dark Knight’
En ærlig trailer for ’The Hunger Games’
En ærlig trailer for ’Paranormal Activity’
En ærlig trailer for ’Twilight: New Moon’
En ærlig trailer for ’The Dark Knight Rises’
En ærlig trailer for ’Ringenes Herre’-trilogien
En ærlig trailer for ’The Amazing Spider-Man’