Første trailer til Danny Boyles artsy heist-film ’Trance’

Så er den første trailer til Danny Boyles kommende film Trance landet – og det ligner umiddelbart en herlig artsy heist-film med hypnotisører, kunst-tyveri og mindfuck. Med andre ord, Inception for kunstsnobber.

Efter et Oscar-succeserne 127 Hours og Slumdog Millionaire samt instruktionen af den storslåede åbningsceremoni ved Olympiaden i London er Danny Boyle tilbage i instruktørstolen – og det ser både vildt, voldsomt og visuelt vovet ud – se bare billederne nedenfor. Spændende sager – men det er det sgu altid, når Boyle står bag.

James McAvoy spiller en auktionarius, der bliver indblandet i en omgang kunsttyveri, der har Vincent Cassel som hovedslyngel. Rosario Dawson er en laber hypnotisør, der skal forsøge at udvinde McAvoys viden om et forsvundet maleri. Jep, det lyder syret og filmen ser ud til at matche det aparte plot. Filmen er sat til en dansk biograf premiere d. 14. marts.

Se andre trailers:
Første teaser trailer til ’Star Trek Into Darkness’
Ny trailer til ’The Lone Ranger’ med Johnny Depp
Store robotter og større monstre i den første ’Pacific Rim’-trailer
Første trailer til science fiction-filmen ’Oblivion’ med Tom Cruise
Ny trailer til ’Man of Steel’ – Superman med et ’jeg-er-alvorlig-skæg’

Herunder en stak billeder, jeg har klippet fra traileren – selv tak: