Ny trailer til ’Man of Steel’ – Superman med et ’jeg-er-alvorlig-skæg’

Bare rolig, I bliver selvfølgelig ikke snydt for den nye trailer til Zack Snyders Superman-film Man of Steel. Her bærer Henry Cavill med alvorlig mine den ikoniske rolle som Superman – og som man kan se i traileren, bøvler han bl.a. med noget computergeneret ild på sin behårede overkrop. Hair of steel, I guess.

Filmen er skrevet af David S. Goyer og Christopher Nolan – de to arbejdede også sammen på manuskripterne til Nolans tre Batman-film. Så hvis trailer giver dig en Nolansk Batman-feel, er det ikke helt ved siden af – der er i hvert fald mere Nolan end Sucker Punch over løjerne. Ja, den alvorlige tone giver sig bl.a. udslag i Supermans alvorligheds-skæg.

Amy Adams spiller det romantiske side-kick Lois Lane, Russel Crowe er Supermans far og Kevin Costner Supermans hans papfar. Men det er i grunden lige meget, for det er Michael Shannon som skurken General Zod, jeg ser mest frem til.

Se også andre nye trailers:
Første teaser trailer til ’Star Trek Into Darkness’.
Ny trailer til ’The Lone Ranger’ med Johnny Depp.
Første trailer til science fiction-filmen ’Oblivion’ med Tom Cruise.

Herunder en stak billeder, jeg har klippet fra traileren – selv tak: