Første trailer til science fiction-filmen ’Oblivion’ med Tom Cruise

Så er den første trailer til science fiction-filmen Oblivion landet – og det ser jo ganske lovende ud. Well, der sniger sig lige et kikset sort/hvid-flashback ind i traileren, men ellers står den på en omgang storladen postapokalyptisk rabalder med Tom Cruise i hovedrollen og cigarrygende Morgan Freeman iført solbriller.

Det er Joseph Kosinski, der instruerer – og det er imponerende nok blot hans anden spillefilm. Han debuterede med den voldsomt smukke TRON: Legacy, som jeg var ret begejstret for – ikke mindst visuelt. Netop den dragende billedside, ser ud til at gå igen i Oblivion. Traileren byder både på episke scenerier, voldsomme eksplosioner, lækre gadgets og mystiske monstre – samt en hætteklædt person, der minder om Sandfolket fra Star Wars (se billedet nedenfor).

At jeg så også har et blødt punkt for Tom Cruise, gør det jo kun bedre.

– Læs også min anmeldelse af TRON: Legacy: Visuelt imponerende eventyr bøjet i neon

– Se også teaser traileren samt screenshots for Star Trek Into Darkness: Første teaser trailer

Herunder har jeg samlet en stak billeder fra traileren – selv tak: