’Prometheus’-trailer i pap og papir

Det er ved at være en tradition, at der bliver lavet nogle mere eller mindre kreative udgaver af filmtrailers – jeg har også postet et par stykker, bl.a. for The Avengers og The Dark Knight Rises. Så selvfølgelig var det også bare et spørgsmål om tid, før traileren til den aktuelle Prometheus også ville begynde at få sine egne alternative udgaver af den storladne trailer og ikke mindst den vildt vellykkede teaser trailer.

Ikke alt er lige godt, men denne her ret så gennemførte og charmerende udgave klippet i pap og papir må jeg lige dele med jer. Men altså, hvis man endnu ikke har set filmen – som jeg for resten godt kunne lide – så afslører traileren alt for meget af filmen, også selvom her blot er tale om papir-figurer.

Læs videre:
Min anmeldelse af ’Prometheus’.
’Alien Anthology’: den ultimative udgivelse!

Se andre genfortalte film-trailers:
’Inception’ sweded af vanvittig familie’
’The Dark Knight Rises’ med papkulisser
The Avengers’ i pap og med billig maling
’TRON: Legacy’ med et noget skrabet budget