Trailer til ”Source Code” med Jake Gyllenhall

Nu er jeg ikke meget for at se trailere for film, jeg ved, jeg kommer til at se – I ved, hvorfor få afsløret vigtige plotdetaljer på forhånd. Men vil nu alligevel lige dele traileren for Souce Code med jer. Det er nemlig instruktøren Duncan Jones, der står bag. Han er manden bag en af sidste års absolut bedste film, den afdæmpede science fiction film Moon med Sam Rockwell – den indtager faktisk en flot 1. plads på min Top 10 over bedste film fra 2009, se den fulde liste HER.

Så ja, jeg er bestemt meget spændt på nyt fra ham. Og det ser lovende, intenst og noget mere action-fyldt ud end Moon. Okay, skal jeg være helt ærlig, så jeg ikke traileren helt til ende – ville ikke have afsløret unødvendige detaljer. Filmen har endnu ikke nogen dansk biografpremiere, men rammer England til marts og USA i april. Klart en film jeg vil holde øje med.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Bz0xGnFKMvE&feature[/youtube]