Flere af Jane Austins zombier på vej

Okay folkens, helt filmrelateret er dette jo ikke – og dog. For det er godt nok en prequel til zombieficeringen af Jane Austins klassiske roman Pride and Prejudice, den såkaldte Pride and Prejudice and Zombies, som her reklameres for. Dette gøres dog gennem en heftig og tillokkende trailer, som I ikke skal snydes for.

Den litterære prequel har fået undertitlen Dawn of the Dreadfuls og følger hvorledes Elizabeth Bennet går fra at være en sød og naiv pige til fuldbyrdet og hardcore zombie-dræber.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=S1JdPvyy93I&feature=player_embedded[/youtube]

Den første zombieficerede Austin-bog blev et stort hit og en filmatisering med Natalie Portman er allerede undervejs. Jeg ved sgu ikke om jeg gider læse bogen, men jeg vil i hvert fald gerne se en fuldlængde filmatisering – også af denne…

Læs også:
Zombier går løs på Jane Austin
Zombier overtager Star Wars