Første trailer til Tim Burtons ’Dark Shadows’

Den første trailer til Tim Burtons kommende Dark Shadows er landet. Filmen er baseret på tv-serien af samme navn, der løb fra 1966-1971. Jeg har aldrig set serien, men nupper i hvert fald filmen (på et eller andet tidspunkt) – og det ligner jo umiskendeligt Tim Burton. På godt og ondt. Jep, Johnny Depp er i hovedrollen – og tænk en gang, der er sørme også blevet plads til konen Helena Bonham Carter. Men faktisk ser den ud til at kunne blive et ganske muntert bekendtskab.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=upSANQs12p0[/youtube]

Nu ved jeg ikke helt, hvad jeg havde forventet, men at det i så udpræget grad – som traileren giver udtryk for – er en komedie, havde jeg ikke set komme. Lystig og let. Well, har som sagt heller ikke set serien. Men måske Tim Burton vender veloplagt tilbage med en film i samme boldgade som hans herligt bizarre og groteske Beetlejuice fra 1988. Kunne være rart, hvis han kunne levere varen og ikke de ujævnheder, han har serveret de seneste par gange. Filmen rammer Danmark d. 16. maj.

Se også:
Tim Burtons filmmagi i laber montage
En stak nye og flotte saksehænder