Endnu en trailer for ‘The Hobbit: The Desolation of Smaug’

Ja, nu begynder slutløbet vel efterhånden at sætte ind på Peter Jacksons The Hobbit: The Desolation of Smaug – nummer to ud af de tre Hobbitten-film. Den rammer de danske biografer d. 11. december. Jeg ligger dog ikke søvnløs og venter, men jeg skal bestemt se den – du ved, der er monstre med. Og så er der vist et og andet med en store drage.

Nå, men det var den nye trailer, vi kom fra. Her fremvises blandt andet kæmpe-edderkopper, eventyrlige scenerier, folk med fakler, ting, der eksploderer, The Eye of Sauron (du ved, den der flammende vagina), store bjerge, de der dværge, flere monstre, Orlando Bloom og hende der fra Lost, der leger rollespil, byer, der brænder og ja, Martin Freeman som Bilbo og Ian McKellen som Gandalf. Nå, jeg har allerede sagt for meget – se nu bare traileren her i toppen.

– ’Synes godt om’ Filmskribenten på Facebook HER.
– Se en ærlig trailer for Ringenes Herre-trilogien HER.
– Læs også min anmeldelse af Hobbitten: En uventet rejse HER.

hobbit bilbo martin freeman bitch