En ærlig trailer for ’Twilight: New Moon’

Kollegaerne hos Screen Junkies har allerede lavet en ærlig trailer for Twilight. Men har i forbindelse med det sidste film i sagaen, har de kastet sig over både New Moon, som kan ses herunder samt Eclipse, som du kan se HER.

Der lægges hårdt ud ved at introducere filmen med ”From the Makers of the Shittiest Movie of all Time” – ja, så er tonen lagt. Drillerierne fortsætter med bl.a. at påpege aldersforskellen mellem den over 100 år gamle vampyr Edward og den noget yngre Bella. Selvfølgelig får manuskriptets slattenhed også et par kække bemærkninger sammen med de stirrende blikke og de ækle vampyr-kontaktlinser.

Se flere ærlige trailers:
En ærlig trailer for ’Avatar’
En ærlig trailer for ’Prometheus’
En ærlig trailer for ’Transformers’
En ærlig trailer for ’The Avengers’
En ærlig trailer for ’The Dark Knight’
En ærlig trailer for ’The Hunger Games’
En ærlig trailer for ’Paranormal Activity’
En ærlig trailer for ’The Amazing Spider-Man’