En klar forbedring af dialogen i ’New Moon’

Så har kollegaerne bag de sjove ’Bad Lip Reading’-videoer igen kastet sig over Twilight-universet. Denne gang er det scener fra New Moon, der får nye replikker. Ja, igen en klar forbedring af dialogen – også selvom det ikke giver meget mening.

Bl.a. leverer Edward sort snak som ”I’m not gonna just fix your boy rabbit”, eller Bella, der efter at være styrtet på motorcykel siger ”I went over a gummy bear” eller umotiveret udbryder ”fish breasts”, mens Jacob fx siger ”I need an ear wig”, ”will you shave my back?” og ”I’m a sugar baby for rabbits and walruses”. Ja, det er dumt, men også sjovt.

Se også:
En ærlig trailer for ’Twilight: New Moon’
En klar forbedring af dialogen i ’Twilight
’The Hunger Games’ får nye, underlige replikker
– Min anmeldelse af The Twilight Saga: Breaking Dawn – del 2