En klar forbedring af dialogen i ’Twilight’

Folkene bag de ret så sjove ’Bad Lip Reading’-videoer har nu – og langt om længe – kastet sig over ’Twilight’-universet. Og jeg må sgu indrømme, at scenerne mellem gummivampyren Edward and den blege Bella rent faktisk rører mig mere nu, end med de originale replikker – også selvom de nye måske ikke lige giver så meget mening.

Bl.a. får man nu smukke dialoger som ”You slapped a fish, you punched it – why would you hit it?”, hvortil Edward svarer, ”I wanted to make some seafood” og Bella, der spørger Edward, ”Ever seen a girl’s tounge…?”, ”Yeah, it’s wet and smells so bad”. Jep, en klar forbedring af replikkerne – ingen tvivl om det.

Se mere med Twilight:
Rimelig stor ’Twilight’-tatovering
’Twilight’ nu som 8-Bit-videospil

RPatz bonus: Pattinson syrer ud med Cronenberg