Skuespilleres spraglede vej til stjernehimlen

Det er langt fra alle skuespillere, der med deres debut bliver skudt direkte op på stjernehimlen. De fleste har flere år på bagen og ikke altid de mest flatterende optrædender på CV’et inden gennembruddet og de gode roller. En gut har nu samlet 25 klip med skuespillere fra før de blev kendte. Det er ret sjovt at se flere af de fremtidige stjerner i mindre roller og ikke mindst deres til tider mærkværdige udseende.

Listen tæller bl.a. Daniel Craig med en aparte frisure, en meget australsk Nicole Kidman samt Sarah Jessica Parker med en bobbet permanent og cirka samme begrænsede skuespilsevner – og ja, den søde Jennifer Aniston var med i den snuskede Leprechaun. En fin samling, men jeg savner nu Javier Bardems fremragende optræden som Superman – jep, den får I sgu lige igen – here you go: Super Bardem.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=su1bfo_8lH8[/youtube]