Arnold Schwarzenegger i kamp med flerstavelsesord

Den østrigske muskelmand Arnold Schwarzenegger har aldrig kastet sin accent af sig – heldigvis. For hans til tider gebrokne udtalelse af bastante oneliners er en del af charmen ved skørtejægeren. Nu har kollegaerne hos Next Movie været så flinke at klippe en række af eks-guvernørens forsøg med flerstavelsesord sammen.

Dette supercut byder således blandt andet på Arnies forsøg udi ord som immediately, disobedient, manipulate og corporation samt cyber research systems og cybernetic organism. Ja, man får også hans udtalelse af det klassiske Ca-li-for-ni-a. Herligt.

Se mere med Arnie:
Darth Schwarzenegger
’The Expendables’: The Musical
Farvestrålende Schwarzenegger-trilogi
Schwarzenegger synger Predator i gulvet
’Terminator 2’ som farverig og flippet stop-motion

Min anmeldelse af The Expendables 2: Gamle muskelmænd deler blodigt bankekød ud

Her er lige tre bonus-gif med Arnie, fordi du ikke kan leve uden: