Oscar overser igen at nominere nogle film

Der vil altid være film og skuespillere, der bliver forbigået, når der skal nomineres til Oscar-uddelingen. Well, egentlig er jeg ikke den store Oscar-entusiast, men derfor kunne det nu bl.a. alligevel være cool, hvis der af og til blev nomineret lidt ”farligere” film – og her er der bestemt et par nomineringer, som jeg er enig med videoen i.

Bl.a. burde Matthew McConaughey være blevet nomineret til bedste birolle for den fremragende Killer Joe, mens der også godt kunne være faldet noget af til den brutale
The Grey. Herudover peges der også – og med rette – på, at der mangler nomineringer til bl.a. Looper, Moonrise Kingdom, The Dark Knight Rises, The Master og Django Unchained. Se dem alle sammen i toppen – hvor enig er du?

Min anmeldelse af Killer Joe: En sydende smeltedigel af manglende moral
Min anmeldelse af Django Unchained:
Tarantino rammer plet med seksløberen
Min anmeldelse af Looper: Hjernevridende tidsrejse er medrivende science fiction
Min anmeldelse af Moonrise Kingdom: Romantiske enspændere på poetisk ø-eventyr
Min anmeldelse af The Dark Knight Rises:
Episk flagermusefinale er fængslende filmfryd

morgan freeman batmanthe dark knight rises bane