Sådan burde ’Hobbitten: En uventet rejse’ være endt

Nogle vil nok mene, at Hobbitten: En uventet rejse skulle have nået sine rulletekster en time før – well, eller have samlet hele J.R.R. Tolkiens bog i én film. Jeg kunne sgu ret godt lide den – stor, bombastisk og masser af flotte monstre. Nu er kollegaerne hos How It Should Have Ended så klar med deres bud på, hvordan Bilbos farefulde rejse skulle være endt.

Jeg vil ikke afsløre så meget, andet end at der blandt andet bliver sagt ”goblin kings with scrotum beards.” – var der nogen, der savnede det i filmen? Nå ja, bliv lige til efter videoens rulletekster.

Min anmeldelse af Hobbitten: En uventet rejse: Barfodet hobbit-eventyr med gangbesvær

Se også:

Sådan burde ’Looper’ være endt
Sådan burde ’Twilight: Breaking Dawn – del 2’ være endt