Sådan burde ’Twilight: Breaking Dawn – del 2’ være endt

Så er der nyt fra gutterne bag ’How It Should Have Ended’-videoerne. Denne gang har de taget et kig på hvordan Twilight: Breaking Dawn – del 2 burde være endt. Tja, den burde vel i grunden aldrig være lavet. Anyways.

Men for en gangs skyld, ville jeg faktisk hellere have set filmen ende med denne alternative slutning frem for den oprindelige. Se selv ovenfor – og så er der også spas med ulvedrengen Jacob og hans seksuelle tilnærmelser til gummivampyren Edward og Bellas creepy vampyrbaby.

Ja, i de rigtige hænder kunne det måske være blevet en hæderlig film med både afrevne lemmer, varulvevold og babysex. I stedet fik vi en flad rullepølse.

Læs også: min anmeldelse af Twilight: Breaking Dawn – del 2.

Se også:
Sådan burde ’Looper’ være endt
En ærlig trailer for ’Twilight: New Moon’
En klar forbedring af dialogen i ’Twilight’
En klar forbedring af dialogen i ’New Moon’