Alle fejl i ’Prometheus’ på 4 minutter

Så er der en frisk udgave af ’Everything Wrong With…’. Denne gang er det Prometheus, der bliver gået efter i sømmene (jep, det kan man godt sige). Filmen, der siden sin premiere har ageret boksebold for adskillige fejlfindende filmfjolser.

Nej, det er ikke alt, der giver lige meget mening, men fuck det – de der slimede monstre holder sgu, I rest my case. Ja, jeg er ret begejstret for Prometheus, der som bekendt også nåde med på min top 10 for 2012.

Men se selv hvor mange af de verbale kindheste, du er enig med dem i – bl.a. denne: ”Ridley Scott told the prop people he wanted a ’snake alien that is both penis and vagina’.” – come on, hvordan kan det nogensinde være en dårlig ting…?


Der lires bl.a. også følgende af:
– ”Charlize does pushups instead of lapdances.”
– ”First rule of science: re-animate dead things with electricity.”
– ”Whatever this guy’s name is, it should be Discount Tom Hardy.”
– ”Takes off helmet after one reading suggests the air could be breathable.”

Se også:
Alle fejl i ’The Avengers’ på 3 minutter
Alle fejl i ’The Dark Knight Rises’ på 3 minutter
Alle fejl i ’The Amazing Spider-Man’ på 2 minutter