Alle fejl i ’Batman & Robin’ på hele fucking 19 minutter

Joel Schumacher overtog teten efter Tim Burton og leverede således det neonoplyste flagermuse-opus Batman Forever i 1995. Du ved, den med Val Kilmer som Batman, mens Tommy Lee Jones og Jim Carrey overspillede som henholdsvis Two-Face og Gækkeren. Men det var ikke nok for Schumacher, der fulgte op med Batman & Robin i 1997. Du ved, den med George Clooney som Batman.

Ja, det er på tide, at gutterne bag Everything Wrong With-videoerne har kigget nærmere på den. Det har da også resulteret i en af deres længste videoer. For hele 19 minutter bruger de på at påpege alt det, der er galt med filmen. En kulørt superheltepølse med dårlige one-liners og kiksede ordspil – ja, jeg kigger på dig Arnold Schwarzenegger i rollen som Mr. Freeze. Uma Thurman er desuden med som Poison Ivy, mens Alicia Silverstone smides ind fra højre som Batgirl. Av.

– Se flere Everything Wrong With-videoer HER.
– Min anmeldelse af Blu-ray-udgivelsen af Batman Collection 1989-1997 HER.
– ’Synes god om’ Filmskribenten HER.

arnold kindergarden cop