Alle fejl i ’The Amazing Spider-Man’ på 2 minutter

Selvfølgelig er der både plothuller og en røvfuld fejl i The Amazing Spider-Man – og skulle man være i tvivl, så ridser videoen ovenfor lige fejlene op. Alt fra ”unsettling scalp-sniffing fetish” videre til ”Peter Parker uses Bing?!” og ”stupid rat lizard puppet” – selvom sidstnævnte ikke er en fejl i min bog, men højdepunktet i filmen. Oh well.

Videoens koncept minder lidt om Honest Trailers (se herunder), der også på mere eller mindre kæk vis peger på films forskellige skavanker og fejl. Uanset hvad, så håber jeg, at gutterne bag laver flere videoer – der i hvert fald nok af film t tage fat på.


Se også:
En ærlig trailer for ’Avatar’
En ærlig trailer for ’Prometheus’
En ærlig trailer for ’Transformers’
En ærlig trailer for ’The Avengers’
En ærlig trailer for ’The Dark Knight’
En ærlig trailer for ’The Hunger Games’
En ærlig trailer for ’Paranormal Activity’
En ærlig trailer for ’Twilight: New Moon’
En ærlig trailer for ’The Dark Knight Rises’
En ærlig trailer for ’Ringenes Herre’-trilogien
En ærlig trailer for ’The Amazing Spider-Man’