Selvfølgelig har rumskibe knogler

Jeg har kun været i kredsløb om jorden én gang, så det er en smule begrænset, hvad jeg ved om det indre af rumskibe. Jeg er dog ret sikker på, at det ikke består af dyrelignende knogler. Men hvis det var tilfældet, kunne det se ud som i denne fine plakatserie af Josh Lane.

Her har han nemlig genskabt skrogene på en håndfuld kendte rumskibe fra filmens verden – jep, med skellet i. Det giver ikke meget mening, men det er nogle virkelig lækre plakater. Her finder man bl.a. Han Solos Tusindårsfalken fra Star Wars og Enterprise fra Star Trek. Jeg savner dog bl.a. at se ’Alien’-filmene repræsenteret. Oh well. Se flere flotte sager fra Josh Lanes hånd HER.

Se mere filmrelateret kunst
Flotte illustrerede filmroller på stribe
Charmerende og farverige filmstreger
Alternative slutninger på film bliver til kunst