Cinemageddon: en filmmontage for 2012

Året lakker mod enden og derfor er det også ved at være tid til at gøre status over årets film. Top-lister og filmmontager er begyndt at ramme – montagen Cinemageddon ovenfor er en af slagsen. Der bliver således sammenklippet en lang række af årets film – og ja, året har været fuld af god filmopleveler samt nogle virkelig lårdede.

Ikke alle film har endnu haft dansk premiere, men blandt de der har, finder man bl.a. Hobbitten: En uventet rejse, Judge Dredd og The Dark Knight Rises, videre til Looper, Skyfall og The Avengers. Der er også blevet plads til Prometheus, Snow White and the Huntsman og The Hunger Games samt The Expendables 2, Twilight: Breaking Dawn – del 2 og Moonrise Kingdom. Se alle ovenfor.

Se også:
Trailer-bonanza anno 2012.

Læs bl.a. også mine anmeldelser af:
Dredd: Der er smæk på den übervoldelige Dredd
– Looper: Hjernevridende tidsrejse er medrivende science fiction
Moonrise Kingdom: Romantiske enspændere på poetisk ø-eventyr