Trailer-bonanza anno 2012

Selvom der er en måned tilbage af 2012, begynder årslisterne så småt at poppe op rundt omkring på nettet – og jeg er da også ved at få sammensat min top 10 over årets bedste film. En anden tradition ved årets udgang er videomontager med årets film.

Ovenfor er en af de første filmmontager, jeg er stødt på i år. Men i stedet for at indeholde film, der har haft biograf-release, er den lavet ud af trailers fra 2012 – og dem er der virkelig mange af. Derfor er der også klip fra film, der endnu ikke har haft premiere. Find listen med alle trailers HER.

Montagen er delt op i tre dele, hvor jeg klart er mest revet med af det midterste segment, men det hænger helt sikkert også sammen med, at The Hived sætter fut til lydsiden med deres hæsblæsende track Tick Tick Boom. Ret sjovt, hvordan alle film, bare kommer til at se fede ud i sådanne montager, men glemmer jo helt, hvor noget skrammel blandt andet Lockout var.