250 film på 2 minutter og 30 sekunder

En gut med lidt meget fritid har klippet filmdatabasen IMDb’s top 250 ned til en forførende filmmontage på blot 2 minutter og 30 sekunder. Man kommer selv sagt vidt omkring – og ja, man får virkelig lyst til at gense en masse film.

Listen ændrer sig ganske vist hele tiden, men i denne montage kan man bl.a. spotte alt fra The Godfather, Fight Club og Inception videre til Dommedag nu, Taxi Driver og Psycho, mens Ringenes Herre, Star Wars og The Matrix også flettes ind mellem listens film, der bl.a. også tæller A Clockwork Orange, Alien og Kil Bill Vol. 1 samt The Big Lebowski, Terminator og The Avengers. Spot selv resten herunder.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=U0x9HtYgVqA[/youtube]

Se flere supecuts:
”I’m too old for this shit…”
Bruce Willis smadrer en masse ting
Ikoniske solriller fra filmens verden
Alle trylleformularerne fra alle ’Harry Potter’-filmene