Fuld fart på filmcitater og catch-phrases

Der er bare nogle filmcitater, som hænger bedre ved end andre og til tider endda får et helt eget liv uden for filmens verden. Tag fx Arnold Schwarzeneggers ikoniske ”I’ll be back!” fra The Terminator eller Robert De Niro som Travis Bickle, der i Martin Scorseses Taxi Driver har en diskussion med sit eget spejlbillede, “You talkin’ to me?”. Citater alle kender og som er blevet brugt igen og igen.

Nu har Exophrine igen været på spil og kreeret en ret massiv montage med hele 150 filmreplikker og catch-phrases – og han kommer godt omkring. Det er et ret sjovt sammensurium af nye og gamle film, klassikere og mindre kendte film. Jeg får sgu helt lyst til at gense flere af dem. Måske et gensyn med John Carpenters They Live ville være på sin plads …

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zA6LkQw470w[/youtube]

– Hvis ikke du lige fangede alle filmene, så find hele listen HER.

Se også:
250 introduktioner fra filmens verden
Der er en del skuespillere, som ligner lort …