36 af Hitchcocks drab klippet simulant

Okay, dette indlæg kan måske synes en kende morbidt, men også ret fascinerende. En gut har nemlig samlet 36 mordscener fra mesterinstruktøren Alfred Hitchcocks film. Hitchcock er manden bag klassikere som Psycho, Vertigo og Menneskejagt. Han gik som bekendt ikke af vejen for et velorkestreret filmmord. Jep, der var bestemt også drabelig mord før ‘Saw’-filmene kom på banen og drænede al form for morderiske elegance ud skrækfilmen.

I nedenstående video ses de 36 forskellige mordscener side om side i en mosaik af mord – og så er det hele oven i købet timet så drabene indfinder sig simultant i ét stort grufuldt klimaks ved 2:05 min. Du finder listen over de brugte film sidst i videoen.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=E9mMm2Z3SL0[/youtube]

Se andet Hitchcock-relateret film-guf:
Hitchcock i labert nyt plakatdesign
Hitchcocks ”The Birds” – den fjollede prequel
Filmrulle-Hitchcock-portræt