Samme forudsigelige svar fra stjernerne

Hvis du nogen gange synes, at det er de samme forudsigelige svar skuespillere kommer med, når de interviewes, så kan der godt være noget om snakken. En gut har nemlig klippet en stak spørgsmål og svar sammen fra de samme 10 spørgsmål James Lipton har spurgt sine gæster om. (Well, de kedelige svar, kan selvfølgelig også hænge sammen med de kedelige spørgsmål.)

Blandt gæsterne finder man bl.a. Matt Wahlberg, Brad Pitt, Angelina Jolie, Jeff Bridges, Charlie Sheen, Tom Cruise, Nicolas Cage, Julia Roberts, Tom Hanks, Jude Law, Johnny Depp, John Travolta, Robert De Niro og George Clooney. De flestes yndlingsord er kærlighed og se er de fleste og helt vilde med lyden af deres børn. Det bedste bandeord er fuck, mens ingen af skuespillerne vil være advokater.

[vimeo]http://vimeo.com/46797183[/vimeo]

Se også:
De 100 bedste ’shut ups’ på film
Der er en del skuespillere, som ligner lort
Skuespilleres spraglede vej til stjernehimlen