Filmåret 2011 på bare 8 minutter

Nu begynder årslisterne snart at dukke op – min egen top 10 for 2011 er på vej. Mod årets afslutning finder man ligeledes montager med årets film. Den første, jeg er faldet over i år er lavet af YouTube-brugeren hatinhand.  Her er hele 166 film klippet ned til små 8-minutter og tilsat musik af bl.a. Yeah Yeah Yeahs og Oasis. Her bliver man mindet om, at der har været flere gode film i år, men også hvor mange, der endnu ikke er kommet til Danmark og måske aldrig rammer biograferne her i landet.

Selv ser jeg bl.a. frem til Take Shelter, Tinker Tailor Soldier Spy, The Girl With the Dragon Tattoo, Attack the Block, Carnage og The Rum Diary. Men et par af årets favoritter, der har været forbi Danmark er bl.a. Drive, Hobo With a Shotgun, Insidious, Rise of the Planet of the Apes, Melancholia, The Tree of Life og Hanna.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=g_p3qroDp-M&feature=player_embedded[/youtube]

– Du finder listen med alle anvendte film HER.
– Se også min top 10 for 2009 og 2010.