Super cool filmmontage af folk filmet bagfra

Et skud, der går igen i mange film, er det, hvor man filmer en person bagfra. Hvis du er i tvivl om, at det er tilfældet, kan du trykke play på videoen ovenfor. Det synes jeg nu, at du skal gøre uanset hvad. For her er tale om en virkelig flot filmmontage, der meget passende har titlen The View: A “Back-to-the-Camera Shot” Montage.

I montagen finder man klip fra knap 100 film, både nye og ældre titler, blandt andet fra The Shining, The Fifth Element, Black Swan, Prometheus, Watchmen, Inglorios Basterds, Man of Steel, Heat, Fight Club, Gone With the Wind, There Will Be Blood, Troy, Thor og Take Shelter. Ja, tryk du bare play på videoen.

Se også disse montager:
Dystopisk science fiction forenes i smuk filmmontage
Montage med folk, der falder på film

– ’Synes godt om’ Filmskribenten på Facebook HER.

blac swan behind