Minimalistisk superhelte-kunst

I sidste uge skrev jeg om den franske illustrator Christophe Louis Quibes One Line Illustrations, men han byder på flere gode filmsager. Han har nemlig levet en omgang minimalistisk plakatkunst for diverse superhelte. Jeg er særligt vild med plakaterne for The Incredible Hulk og Superman. De får på en humoristisk måde fortalt noget om heltene – og det uden at vise dem.

Videre finder man bl.a. også plakater for Spider-Man, The Punisher (jeg vælger at tro, det er for udgaven med Dolph Lundgren) og Stanley Kubricks 2001: A Space Odyssey, som enhver illustrator med respekt for sig selv, skal have lavet en plakat til på et eller andet tidspunkt. Se plakaterne herunder og resten her.

Se andet filmkunst:
Filmpersonligheder med én streg
Julian Birchmans fine filmakvareller
’Weapon of Choice’: ikoniske våben fra filmens verden
Den originale ’Star Wars’-trilogi som smukt malede kort