”Yippee-ki-yay, Mr. Falcon”… what?

Ja, censur er noget hø. Men når de grove replikker modificeres i stedet for bare at blive klippet eller bippet ud, kan det også være ret sjovt. Tag fx Samuel L. Jacksons oneliner fra Snakes on a Plane, ”I have had it with these motherfucking snakes on this motherfucking plane!”, der bliver til den absurde ”I have had it with these monkey fighting snakes on this monday to friday plane” – og selvfølgelig er Jackson også repræsenteret med sin rolle i Tarantinos ‘fuck-fyldte’ Pulp Fiction.

En lille montage med sådanne mere eller mindre opfindsomme censur-greb har ligget på nettet et stykke tid, men tænkte, at jeg lige ville dele den med jer. Men helt ærligt, når man begynder at pille ved Bruce Willis aka John McClains ikoniske ”Yippee-ki-yay, motherfucker”, så nærmer vi os helligbrøde – jeg mener, ” Yippee-ki-yay, Mr. Falcon”, come on – det er sgu for dumt…

Se også:
Jep, der bandes en del i ’Pulp Fiction’
Quentin Tarantinos film på under 3 minutter