En tur gennem Guillermo del Toros værker

Selvfølgelig er jeg vild med Guillermo del Toro – eller mere præcist hans film. You know what I mean. Derfor er denne fine lille montage og hyldest til instruktøren og monsterelskerens film da også vand på min mølle (ja, det kan man godt sige). Så er du en af dem, der kun har set hans fantastiske Pans Labyrint, så har du altså meget til gode.

Lad mig for en god ordens skyld bare lige liste titlerne, du straks bør opsøge – Cronos, Mimic, The Devil’s Backbone, Blade II (ja, den holder), Hellboy og Hellboy II: The Golden Army. Senere på sommeren venter så hans stort opsatte kæmpe-monstre-og-store-maskiner-tonser Pacific Rim. Fårk mayn, jeg glæder mig – og det bør du også gøre.

pans labyrint monster

Se også:
Trailer for ’Pacific Rim’ sweded
Store robotter og større monstre i den første ’Pacific Rim’-trailer