Folk på film træner hårdt

Drop nu dit sølle nytårsforsæt om at komme i bedre form – altså med mindre du selvfølgelig har Mr. Miyagi eller en ung Sylvester Stallone til at presse dig. For uden en god mentor, kan det være småt med fremskridtet og ikke mindst at vedligeholde  motivationen. På film finder man en masse ikoniske lærermestre og ikke mindst storsvedende trænings-montager.

Denne montage er således egentlig en montage med montager (indsæt Inception-brumme-lyden). Her finder man bl.a. Uma Thurman i Kill Bill Vol. 2, selvfølgelig klip fra Rocky-filmene samt Jean-Claude Van Damme i Bloodsport og mutant-træning i X-Men: First Class. Kevin Bacon er også på banen i Footloose – jep, det kræver også hård træning at kunne danse.

Selvfølgelig er molevitten tilsat tracket You’re the Best af Joe Esposito fra The Karate Kid-soundtracket.


Se også:
38 gange Jordens undergang
Cinemageddon: en filmmontage for 2012

Anvendte film:
Rocky I, II, III, IV, Bloodsport, Bring It On, Chariots of Fire, Cool Runnings, The Cutting Edge, Footloose, Full Metal Jacket, Highlander, Snake in Eagle’s Shadow, Kill Bill (vol. 2), Mulan, No Retreat No Surrender, Ratatouille, Regular Show (Ep. 4 ”Death Punchies”), Run Fatboy Run, Step Up Revolution, Team America: World Police, The 36th Chamber of Shaolin, The Incredibles, X-Men: First Class.