38 gange Jordens undergang

Skulle det være gået nogens næse forbi, så er det altså nu på fredag d. 21. december, at Jorden går under. Well, i hvert fald ifølge en ældgammel maya-kalender. Så hvis du skal nå et og andet, er det altså nu. Du ved, få nu bare inviteret hende den søde pige ud i stedet for at se Hobbitten. Vi har dog oplevet Jordens undergang et hav af gange allerede – på film, that is.

Meget belejligt er der netop landet et supercut med 38 gange Jordens undergang – listen med anvendte film finder du herunder. Og ja, det er sgu ofte ret cool at se Jordens endeligt udfolde sig på film. Et par af mine favoritter er bl.a. Day of the Dead, Planet og the Apes og Melancholia. Og ja, selvfølgelig går lortet ned til tonerne af Nine Inch Nails track Just Like You Imagined.

Se andre supercuts:
Flotte rumhjelme på film
There’s no time to explain…!

1: 2012. 2: Armageddon. 3: Deep Impact. 4: The Rapture. 5: The Day After Tomorrow. 6: The Road. 7: Terminator 2: Judgment Day. 8: Independence Day. 9: Children of Men. 10: The Matrix. 11: Blindness. 12: Day of the Dead. 13: 28 Weeks Later. 14: Dr. Strangelove or: How I Learned to Stop Worrying and Love the Bomb. 15: 4:44 Last Day on Earth. 16: The Day After. 17: Last Night. 18: Beneath the Planet of the Apes. 19: Kaboom. 20: A Boy & His Dog. 21: Delicatessen. 22: I Am Legend. 23: Planet of the Apes. 24: Resident Evil. 25: Night of the Living Dead. 26: Miracle Mile. 27: Save The Green Planet. 28: Vanishing on 7th Street. 29: The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy. 30: Knowing. 31: Zombieland. 32: Dead or Alive: Hanzaisha. 33: Seeking a Friend for the End of the World. 34: Sunshine. 35: The Quiet Earth. 36: WALL·E. 37: On the Beach. 38: Melancholia.