Nicolas Cage giver den som Nicolas Cage

Okay, det her supercut er godt nok et par uger gammelt, men fik det ikke postet, mens der var filmfestival – og fordi jeg er en sucker for Nicolas Cage, så slipper I altså ikke. Det er sgu et ret underligt supercut, der blot består af klip med Cage, der giver den som Cage. Så at sige. Ordløs og klassisk Cage-mimik.

Man finder klip fra bl.a. Leaving Las Vegas, Orkidé-tyven og Wild at Heart samt en mildest talt overspillende Cage i remaket The Wicker Man. Altså både gode og mindre heldige præstationer. Men uanset om det er gode eller dårlige film, så elsker jeg sgu Cage og hans vanvid. Find hele listen med anvendte film HER.

Se og læs om andre Cage-lækkerier:
De 100 bedste Nicolas Cage-citater
Samplet Nic Cage sætter ild til dansegulvet
– Drive Angry: Cage som skydegal badass på fire hjul
Seeking Justive: Stakåndet Cage snubler rundt i plothuller